Zeilvakantie op Tenerife

Zeilvakantie op Tenerife met schipper
 Ontdek de Atlantische oceaan tijdens een 8 daagse zeilvakantie! Zon, wind, dolfijnen, oceaandeining fraaie baaien en ankerplekken maken dit het ideale gebied voor een zeilvakantie. Deze zeilvakantie rond het eiland Tenerife is zowel geschikt voor de beginnende als de ervaren zeiler.
 
Boekingsdata zeilvakantie Tenerife
Vertrek:iedere zaterdag in overleg
meer informatie

Zeilvakantie in Griekenland

Zeilen Griekenland
Zeilvakantie in Griekenland met schipper
 Ontdek de Ionische zee tijdens de 8 daagse zeilvakantie! Zon, wind en de vele pittoreske eilanden met fraaie baaien en ankerplekken maken dit het ideale gebied voor een zeilvakantie. Deze zeilvakantie in Griekenland is zowel geschikt voor de beginnende als de ervaren zeiler.
 
Boekingsdata zeilvakantie Griekenland
Iedere zaterdag van mei t/m september in overleg
meer informatie

Rolex Middle Sea Race

Rolex Middle Sea Race
Rolex Middle Sea Race UNIEKE ERVARING va. 2.995,- p.p. 
Tijdens deze wedstrijd kunt u meedoen aan zowel de coastal race voor de kust van Malta als de officiële wedstrijd. Deze wedstrijd gaat van Malta, naar Italie, boven Sicilië langs, dan via Lampeduza weer richting Malta. Dit is daadwerkelijk een unieke ervaring!
 
Boekingsdata Rolex Middle Sea Race
Definitieve datum volgt zo spoedig mogelijk
Binnenkort is er meer informatie beschikbaar en mogelijkheid voor inschrijving. (zeer beperkte plaatsen beschikbaar) Wilt u geheel vrijblijvend op de hoogte blijven van de ontwikkelingen stuur ons dan een email via het contactformulier
 
 

Yachtmaster Ocean passage >600Nm

Yachtmaster Ocean passage >600Nm
Deze passage gaat van de Canarische Eilanden naar de Kaapverdische Eilanden. Het gaat hierbij om een goedgekeurde passage voor de kwalificatie RYA Yachtmaster Ocean. Deze passage proberen wij ieder jaar te organiseren om mensen de kans te geven een mooie zeiltocht te maken van de Canarische Eilanden naar de Kaapverdische Eilanden een afstand van bijna 800Nm
 
Boekingsdata in overleg
Binnenkort is er meer informatie beschikbaar en mogelijkheid voor inschrijving. (zeer beperkte plaatsen beschikbaar) Wilt u geheel vrijblijvend op de hoogte blijven van de ontwikkelingen stuur ons dan een email via het contactformulier
 

Ervaringstochten zeilen

Juist ter bevordering van het opdoen van dit soort ervaringen organiseren wij verschillende ervaringstochten zeilen. Deze ervaringstochten voeren wij uit met een kleine bemanning aan boord waardoor iedereen de juiste, persoonlijke aandacht krijgt. In de categorie ‘ervaringstochten zeilen’ kunt u kiezen uit: een zeilvakantie in Griekenland, Rolex Middle Sea Race, zeilvakantie Tenerife en Yachtmaster Ocean passage van Canarische Eilanden naar de Kaapverdische Eilanden

Lekker varen

Ze wist ervan. Van de in de man rond woekerende vaarpassie. Dat met het enteren van de liefde van haar leven het een kwestie van tijd was dat ook zij, geboren landrot met hockeybenen, het schip in zou gaan.

“Lekker varen” luidde het motto.

Hij kon zeilen. Zij niet, maar zag zichzelf direct met wild wapperende haren en een glas gekoelde Sauvignon Blanc in de knuist geklemd. Haar goddelijke maatje 38 in bikini gestoken. Genietende van eigen vent, zon en zeilen.

De jaren verstreken. De liefde bleef. Hij rukte een oud zeilbootje aan, zij een nieuwe bikini. Feest: mooi-weer zeilen! Nachtmerrie: omslaand mooi weer. Aan jezelf terugvinden in windkracht 9 op enorme golven met hagelstenen die zicht en pret ontnemen en bliksemschichten die geen inslagkeuze kunnen maken tussen bak- of stuurboord is niks lekkers aan.

Te weinig mijlen op haar cv in combinatie met teveel gelezen Stephen King boeken maakten ineens dat ze wou dat ze nooit geboren was. Tranen rolden over haar wangen, haar zeilpak en het dek en deden tenslotte de IJsselmeerspiegel een centimeter stijgen.

Eenmaal in veilige haven kwam het besef: zeilervaring opdoen vergt oefening. En ook, dat het bittere noodzaak is dat elke haven een goede kroeg heeft. Opdat zeilfeuten als zij vaarstress het lijf uit kunnen drinken. Direct na het aanmeren.