Zeil mee met Zeilkoning en beleef een onvergetelijke zeilvakantie op Tenerife.

Altijd al eens willen zeilen op een zeiljacht? Lekker meezeilen of zelf (beter) willen leren zeilen in een zonnig oord? Altijd al eens vakantie willen vieren op het water?  Dolfijnen willen spotten? Dan is dit een kans, want ook dit jaar gaat Zeilkoning zeilen op de Atlantische OceaanWant als vakantievierende meezeiler is zeilervaring niet nodig en bepaal je zelf hoe jouw zeilavontuur invulling krijgt. Zo kun je optimaal genieten van al het goede dat een zeilvakantie zoal in petto heeft. Ontspan! Voel de zeebries in je haar, proef het zout op je lippen, zie de zeilen de wind vangen. Relax! Droom weg, op de deining van de golven, liggend op het dek, genietend van de warme zonnestralen op je huid. Of doe sportief! En help de schipper een handje met de zeilhandelingen. Wat jij wilt! Alles is mogelijk en samen bepalen we hoe vaak en waar we aanmeren.

De zeilvakantie van 8 dagen is gebaseerd op huur van het schip met schipper. U kunt zelf bepalen met hoeveel personen u wilt komen. U huurt altijd het schip privé met schipper en alleen u en uw gasten zijn aan boord. Wilt u gezellig met wat vrienden of familie een onvergetelijke zeilvakantie mee maken op Tenerife boek dan bij Zeilkoning.nl

​Prijs per week

Schip geschikt voor max. 4 personen prijs per week 3.995,-

Schip geschikt voor max. 6 personen prijs per week 4.995,-

Schip geschikt voor max. 8 personen prijs per week 5.995,-

Vrijblijvende boekingsaanvraag

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Aantal personen

  Gewenste vertrekdatum (kies een zaterdag)

  Aanvullende informatie

  Zeilen op Tenerife

  Programma zeilvakantie in Tenerife met schipper

  Dag 1 (zaterdag) Vanaf 16.00uur kun je inschepen op het schip in de haven van San Miguel en je spullen in de hut leggen. Het schip wordt ondertussen van proviand voorzien waarna we de volgende ochtend direct uitvaren. Uw zeilvakantie in Tenerife is begonnen.

  Dag 2 t/m 7 (zondag t/m vrijdag) Deze dagen hebben een vaste indeling: tussen 08.00 en 10.00uur is er tijd voor ontbijt, waarna we om ca. 11.00uur uitvaren. In overleg maken we de dagindeling dit kan inhouden van actief zeilen tot heerlijk relaxen en genieten van het heerlijke weer. De lunch wordt ’s-middags meestal aan boord genuttigd, waarna we tegen het einde van de dag telkens in een haventje aanmeren waardoor er alle gelegenheid is om op eigen houtje het aangedane plaatsje te ontdekken. Er is een voorlopige planning echter we kunnen hiervan afwijken ivm weer of u persoonlijke wensen.

  Zo: Puerto Colon / Ma: Los Gigantes / Di: San Sebastian / Wo: Playa Santiago / Do: Les Calletas / Vrijdag zal de eindbestemming de haven van San Miguel zijn waaruit we ook zijn vertrokken.

  Dag 8 (zaterdag) Dit is de dag dat je weer naar huis gaat. In de ochtend kun je aan boord nog tot 10.00uur ontbijten en is het tijd om je je spullen te pakken en van boord te gaan. Vanaf 11.00uur wordt het schip schoongemaakt.

  Wat zeggen onze klanten over de zeilvakantie met schipper.

  Reinier – De zeilweek met de Zeilkoning was werkelijk fantastisch. Van A tot Z goed geregeld! Hoogtepunt was het zeilen bij zonsondergang en het nachtelijk binnenlopen van een haven. Ik ga zeker nog eens mee!

  Freek & Monique – Een superweek gehad met Mark de zeilkoning! Alles perfect geregeld; en mocht iemand info willen hebben uit eerste hand, dan kun je contact opnemen met ons via de Zeilkoning! Ik zeg: doen!

  Harm – Al langer liep ik met het idee om een keer te gaan zeezeilen. Met wat zeilervaring vanaf de Friese meren heb ik me opgegeven voor een ervaringstocht. Hier heb ik een superweek gehad.  Veel ervaring opgedaan door de instructies van Mark en zelf alle taken uit te voeren. Naast de dagen lekker actief te zeilen is het ook heerlijk genieten. Topweer, een prachtige zee en goed gezelschap op de boot. En in de avonden gezelligheid bij de restaurantjes bij de vele mooie haventjes

  Margit & Gerard – Wij hebben een fantastische zeilweek aan boord bij Mark gehad! Mark is aardig en flexibel en daarbij een hele goede, rustige kapitein. Alles kan: Wil je actief zeilen? Het roer is yours. Wil je leren, hij legt je alles uit. Wil je gewoon wijn drinken of zonnen en gezeild worden? Ook dat kan. Mark heeft een neus voor leuke haventjes, goeie restaurantjes, mooie azuurblauwe baaitjes om te ankeren en te zwemmen, prachtige vaarroutes. De wat mindere helden onder ons hebben zich geen moment onveilig gevoeld als de wind wat aantrok en we op ‘open zee’ zeilden. Mark is gelukkig op het water…wij werden het ook!

  Algemene voorwaarden

  • De startdag en einddag is altijd zaterdag.
  • De prijs is inclusief: Instructie, verblijf en overnachting aan boord, diesel, havengelden en eind schoonmaak.
  • Prijs is exclusief: Vliegtickets en transfers.
  • Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij  binnen 2 werkdagen contact met u op om uw aanvraag door te spreken.
  • Boeking is pas definitief na acceptatie door Zeilkoning en ontvangst aanbetaling van 10% van de reissom.
  • Restant reissom dient minimaal 6 weken voor vertrek voldaan te zijn.
  • Alle boekingen zijn inclusief BTW