Combideal: zeiltraining, vaarbewijs & ervaringstocht

Binnen één week word je aan boord niet alleen klaargestoomd voor de examens vaarbewijs 1 & 2 maar ook voor het marifooncertificaat. Hiermee breng je het geleerde direct in de praktijk en sta je zelf aan het roer van een prachtig zeiljacht! Komend jaar, vanaf januari 2020, komt het CBR met nieuwe eisen en veranderen de vaarbewijzen voor theorie en praktijk- daardoor wordt het halen van het vaarbewijs een stuk duurder. Dit is dus hét moment om je vaarbewijs te halen!

Vertrek vanuit Valencia

Ook zo klaar met het winterweer in Nederland en toe aan lekker varen in de zon? We vertrekken vanuit de haven van Valencia waar onze zeiljachten liggen (jachten met 5 of 6 cabines, afhankelijk van het aantal cursisten). Wevaren naar de Balearen (Mallorca, Menorca, Ibiza of Formentera, afhankelijk van weer en wind). Ook kennen we mooie routes langs de Spaanse costas waar we verschillende havens zullen aandoen. Er is genoeg tijd om van de Spaanse cultuur en gastvrijheid te genieten.

Alle ruimte voor jouw ontwikkeling!

Aangezien we werken met kleine groepen cursisten is er ruimschoots persoonlijke aandacht en zul je zelf veel zeilen. Intensieve begeleiding krijg je van Mark van Zeilkoning.nl en Martijn van Mojo Sailing, twee gecertificeerde Nederlandse professionals. Elke dag is er een theoretisch deel, om vervolgens het geleerde meteen zelf in de praktijk te brengen. Je krijgt aan boord veel praktische en handige tips over het varen. Tevens is er voldoende aandacht voor voorbereiding & planning, navigatie, marifoonbediening en aan- en afmeren. Gaandeweg de week ga je je vertrouwd voelen met je jacht en de bemanning.

Vanzelfsprekend is het, naast alles wat je leert, natuurlijk een prachtige ervaring om mee te gaan. Geniet van een schitterend vaargebied waar het ook ‘s winters heerlijk warm is.

Praktische informatie

Voorjaarsaanbieding

Datum: 23 t/m 30 maart 2019

Shared cabin € 995,- p.p.  (normaal tarief €1.765)

Private cabin € 1.395,- p.p.  (normaal tarief €2.265)

Genoemde prijzen zijn inclusief: eten en drinken aan boord (ontbijt, lunch, snacks en 2 keer diner aan boord), passer, studieboek en Bretonse plotter.

De prijzen zijn exclusief vliegticket (boek tijdig en maak gebruik van aanbiedingen op rechtstreekse vluchten) en boordkas 200,- p.p. voor oa havengelden, diesel, transitog, eindschoonmaak etc.

Vrijblijvende boekingsaanvraag

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Verblijf

Aanvullende informatie