Zeiltraining en ervaringstocht 

In één week aan boord van een superluxe zeiljacht word je klaargestoomd voor het examen vaarbewijs 1 & 2 en het marifoonbewijs. Het geleerde breng je direct in de praktijk. Zelf aan het roer van een superluxe zeiljacht: een Beneteau 57 van 18 meter, het vlaggeschip van de grootste werf ter wereld.

 

Vanuit Valencia 

We varen vanuit Valencia. Het jacht ligt in de prachtige Marina waar de America’s Cup werd gevaren. Afhankelijk van de wind varen we naar de Balearen (Ibiza, Mallorca, Menorca en Formentera). Ook hebben we prachtige routes langs de Spaanse kust waar we mooie havens aandoen en er ook genoeg tijd is om te genieten van de lokale Spaanse cultuur en gastvrijheid.

 

Veel tijd om zelf te zeilen 

Omdat we werken met kleine groepen deelnemers (4-6 personen), is er veel persoonlijke aandacht en tijd om zelf te zeilen. Je wordt intensief begeleid door twee ervaren gecertificeerde Nederlandse professionals: Mark Schoorl van Zeilkoning.nl en Martijn van Mojo Sailing.nl. Elke dag zal er een theoretisch gedeelte zijn, om vervolgens veel te zeilen en het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Zo krijg je veel praktische tips over het varen aan boord en is er ook aandacht voor planning en voorbereiding, aan- en afmeren, ankeren in mooie baaitjes, navigatie en marifoonbediening.  Je wordt je bewust van de rollen aan boord en je gaat je vertrouwd voelen met je schip en bemanning. Naast alles wat je leert is het natuurlijk een prachtige ervaring om mee te gaan. Geniet van een prachtig vaargebied waar het ook ‘s winters heerlijk warm blijft.

Praktisch informatie

  • 2 t/m 9 februari 2019
  • €1.495 per persoon shared cabin
  • €1.995 per persoon privat cabin
  • inclusief eten en drinken aan boord (ontbijt, lunch, snacks en 2 diners aan boord)
  • inclusief studieboeken, passer, bretonse plotter
  • exclusief vliegticket
  • kleine groepen, veel persoonlijke aandacht, veel leren, zelf zeilen en ervaring opdoen

Vrijblijvende boekingsaanvraag

Naam

E-mail

Telefoon

Aantal personen

Verblijf

Aanvullende informatie