Yacht delivery ook wel boottransport op eigen kiel genoemd, is de ideale manier om andere zeil- en vaargebieden te ontdekken. Wij brengen uw zeiljacht of motorboot veilig en snel naar iedere plaats in heel Europa. Het transport wordt uitgevoerd op eigen kiel. Dit houdt in dat u niet uw boot op een vrachtwagen moet laten takelen maar dat uw boot gewoon vanuit de huidige haven veilig naar een nieuwe haven wordt gevaren door een gecertificeerde schipper  en eventueel benodigde crew.

Wilt u meer informatie vul geheel vrijblijvend rechts het formulier in, dan ontvangt u binnen 48 uur een vrijblijvende prijsopgaaf.

Yacht delivery

Aanvraagformulier yacht delivery / boottransport

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Type schip

  Vertrekhaven

  Aankomsthaven

  Aanvullende informatie

  Wat zeggen onze klanten over de yacht delivery service van Zeilkoning.nl?

  RobertZeilen is als fietsen, je verleert het nooit! Maar wat als je 25 jaar niet meer op de fiets hebt gezeten? Dan vertrek je de eerste route toch in onbalans, maar de volgende dag kun je weer met losse handen fietsen. Zo was het ook met mij op het water. Na ruim 25 jaar later stond ik klaar met mijn onlangs aangekochte 20.000 kilo wegende zeilkotter om van Den Helder buitengaats met twee onervaren bemanningsleden naar Willemstad te zeilen. Appeltje – eitje zou je denken met zo veel zeilervaring? Helaas we “stranden”.  Plots bedacht ik dat het wel handig is om zo’n eerste tocht buitengaats met een ervaren bemanningslid uit te voeren. Liefst ook iemand die je zeilgeheugen op kan frissen en die je tips en trucks kan leren over het varen met een 20K lang-kieler. Zo kwam ik uiteindelijk bij de Zeilkoning Mark uit. Mark is naast een prettige, rustige persoonlijkheid ook een goede leermeester. Met oog voor detail zet hij de boot met zijn nieuwe eigenaar weer op koers. Subtiel wordt je er aan herinnerd wat het belang is van een goed vaarplan en een goede reisvoorbereiding. Tijdens het afmeren in een te krappe haven heb ik zijn enorme skills ervaren op het gebied van manoeuvreren op de motor. Ik ben dik tevreden en heb een voldaan gevoel van deze delivery, dank voor de prettige samenwerking en veilige overtocht.

  Rene – Samen met Mark onze nieuwe boot van de verkoophaven naar haar thuishaven gebracht. Over kanalen, grote rivieren en sluizen. Mark is uiterst bekwaam en de rust zelve. Onderweg ontzettend veel van Mark geleerd en praktische tips gekregen. Wij zijn voornemens Mark als instructeur ons de fijne kneepjes van het zeilen op het IJsselmeer en De Wadden te laten leren. Kortom: een fijn persoon met een geweldige schat aan kennis en ervaring. Een aanrader!

  Erick – Het was zeer prettig om met de Zeilkoning de boot over te varen van Lobith naar Warmond, de ontvangst was allerhartelijkst en de samenwerking was uitstekend, de Zeilkoning is een aanrader voor iedereen, die een boot wil verplaatsen en zeker als jezelf mee wilt varen, dat gaat in een zeer gemoedelijke sfeer, en……. je leert nog eens wat. Mark is zeer geschikt voor zijn vak.

  Ellen – Samen met Floor heb je, de door ons pas aangeschafte, Noorse motorboot Nidelv 24 (7,30 x 2,6 m) van de Loosdrechtse Plassen naar Kats aan de Oosterschelde gevaren. De manier waarop je dit aanpakte was heel relaxed, professioneel en bijzonder leerzaam, veiligheid staat voorop. Handige tips zoals navigatie en weer- apps zijn inmiddels gedownload. Zegt het voort! Hartelijk dank!

  Auk – Met veel vertrouwen heb ik mijn Princess 32 aan jullie overgedragen voor transport van, Steenwijk naar Huizen. Geweldige service ,en keurig zoals de boot weer aan mij overgedragen werd, schoon en opgeruimd, Prima! Heel erg bedankt, zal jullie zeker aan mijn vrienden aanbevelen.

  Peter – Samen met Mark mijn aangeschafte Jeanneau Folie Douce van Bruinisse naar Zwartsluis gebracht. Vroeg in het seizoen, dus best wel fris. Mark had de reis uitstekend voorbereid en we hebben alle targets gehaald!! Een echte belevenis. Sluizen, bruggen, Amsterdam doorvaart bij nacht, varen op stromend water enz. enz. Mark is een rustig persoon, niet veeleisend en een uitstekend zeiler, die weet wat hij doet. Leert je gaandeweg tips en tricks over veilig manouvereren. Zonder Mark had ik deze tocht niet durven maken. Mark, nogmaals bedankt. Ik heb fantastische dagen gehad.

  Yacht delivery wat is dat?

  Yacht delivery houdt in, dat je niet je boot vanuit het water op een vrachtwagen hoeft te laten takelen maar dat je boot gewoon vanuit haar huidige haven naar een nieuwe haven wordt gevaren, met welke reden dan ook: een delivery.

  Redenen voor yacht delivery

  Er kunnen uiteraard diverse redenen zijn om een boot te laten overvaren. Wanneer je bijvoorbeeld zelf geen tijd hebt of het jammer van je tijd vindt om zelf je schip naar een vakantiebestemming te varen kan yacht delivery een uitkomst zijn.

  Dat geldt natuurlijk ook wanneer het schip voor reparatie naar een andere haven getransporteerd moet worden. Tevens kan yacht delivery wenselijk zijn wanneer het schip naar een bootmakelaardij of winterstalling elders gevaren moet worden.

  Of misschien heb je wel een (nieuwe) boot gekocht maar ontbreekt het je aan ervaring om die eerste tocht zelf te maken? Weet: wij kunnen met je meevaren! Om samen met jou die tocht te varen, als co-schipper. Dat kan een comfortabel gevoel geven of simpelweg noodzaak zijn wanneer je onvoldoende bemanning hebt.

  Daarnaast is het niet ongebruikelijk om een boot in een haven te kopen welke ver weg is van de thuishaven. Dat heeft logischerwijs te maken met het type boot dat je koopt en soms ook met de prijs. Wanneer je een boot koopt in Frankrijk, Spanje, Italie, Griekenland of Turkije kan dit in sommige gevallen een stuk voordeliger zijn. Wij kunnen in dat geval helpen met je nieuwe aanwinst naar een nieuw vaargebied te brengen of juist naar huis te varen. En wil je de boot over een grotere afstand verplaatsen maar ontbreekt tijd of animo om zelf te varen, dan leveren wij een ervaren schipper die jouw boot veilig naar de gewenste bestemming vaart.

   Yacht deliveries van A naar B

  Boottransport op eigen kiel, ook wel jachttransport op eigen kiel genoemd of simpelweg ‘yacht delivery’, is een ideale manier om andere zeil- en vaargebieden te ontdekken.

  Om een boot naar een andere bestemming te krijgen zijn er twee transportopties: transport over water en transport over de weg. Als het mogelijk is om een boot via het water te vervoeren, is dat absoluut de beste keuze. Vaak is het overbrengen van een schip over het water niet alleen voordeliger maar met name ook veel veiliger dan middels wegtransport. En een boot moet tenslotte varen…

  Zeilkoning.nl voert yacht deliveries van motorboten en zeilboten uit in heel Europa. Heb je bijvoorbeeld een mooi schip gekocht in België en wil je het schip laten overvaren naar het IJsselmeer, vraag dan een scherpe offerte aan voor een yacht delivery, want in dat geval kan Zeilkoning.nl je van dienst zijn door het schip veilig van A naar B te varen. Ook als je eens een ander vaargebied in Europa wilt verkennen maar het ontbreekt je aan de tijd om heen en weer te varen, kunnen wij ervoor zorgdragen dat de boot vaarklaar in ieder gewenst vaargebied komt te liggen. Uiteraard behoort het overvaren van schepen over de Nederlandse rivieren ook tot de mogelijkheden. Wanneer je bijvoorbeeld een schip koopt in een haven in de Biesbos en je wilt het schip graag in een haven hebben liggen bij een van de mooie Friese meren… geen probleem! Door onze ruime ervaring kennen wij de meest efficiënte en veilige vaarroutes naar ieder gebied in heel Europa. Neem contact op met de Zeilkoning en vraag naar de mogelijkheden.

  Boottransport op eigen kiel in heel Europa

  Boottransport op eigen kiel ook wel yacht delivery genoemd is een ideale manier om uw zeiljacht of motorjacht van A naar B te laten brengen. Wij varen alle type zeil- en motorjachten op eigen kiel over vanaf de vertrekhaven naar de aankomsthaven binnen heel Europa.

  Zeilkoning.nl voert boottransporten op eigen kiel van motorboten en zeilboten uit in heel Europa. Heb je bijvoorbeeld een mooi schip gekocht in België en wil je het schip laten overvaren naar het IJsselmeer, vraag dan een scherpe offerte aan voor een boottransport op eigen kiel. Ook als je eens een ander vaargebied in Europa wilt verkennen maar het ontbreekt je aan de tijd om heen en weer te varen, kunnen wij ervoor zorgdragen dat de boot vaarklaar in ieder gewenst vaargebied binnen Europa komt te liggen.

  Professionele en gecertificeerde schippers

  Alle yacht delivery opdrachten worden afgehandeld door professionele en gecertificeerde (jacht)schippers. Alle schippers van de Zeilkoning.nl beschikken over alle benodigde papieren en certificaten om dergelijke yacht deliveries überhaupt te kunnen en mogen uitvoeren. Laat uw boot of jacht dus met een gerust hart veilig, deskundig en betrouwbaar vervoeren. Zeilkoning.nl vaart ook jouw kostbare bezit naar elke gewenste bestemming in heel Europa. Snel en efficiënt, met een professionele bemanning en tegen een prima prijs.