Dagcursus Klein vaarbewijs 1 in Kampen

Wij geven binnenkort weer de dagcursus Klein vaarbewijs 1 in Kampen. Het betreft hier een dagcursus van 9.00uur tot 16.00uur in Kampen.

Dagcursus Klein vaarbewijs 1
De DAGCURSUS Klein vaarbewijs 1 bestaat uit 1 dag van 9.00uur tot 16.00uur
De kosten voor deze cursus zijn 150,- per persoon incl. koffie/thee en lunch. Het examen voor Klein vaarbewijs 1 wordt afgenomen door CBR, de kosten hiervan zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen. Tijdens de cursus Klein vaarbewijs 1 maken wij gebruik van het boek Studiewijzer Klein vaarbewijs 1 en 2. Dit boek kunt u voor of tijdens de cursus aanschaffen, de kosten bedragen 20,- euro

Priveles DAGCURSUS vaarbewijs 1

Duur: DAGCURSUS (incl. koffie/thee en lunch)

Locatie: Heel Nederland

Tijd: 9.00 uur – 16.00 uur

Datum: In overleg

Deelnemers: Minimaal 4 personen

Prijs per persoon 150,- euro

Uitleg KVB1, rivieren, kanalen en meren

Voor het varen op rivieren, kanalen, meren en de Gouwzee  (met uitzondering van: de Westerschelde, de Oosterschelde, de Waddenzee, de Eems, de Dollard, het IJsselmeer, het IJmeer en het Markermeer).

Om in het bezit te komen van het Klein Vaarbewijs I dient u het examen KVB1 met goed gevolg te hebben afgelegd. Het Klein Vaarbewijs I geldt ook in het buitenland als International Certificate of Competence (ICC) voor inland waters.

Dagcursus Klein vaarbewijs 1

Duur: 1 zaterdag inclusief thee/koffie en lunch

Locatie: Zalencentrum Hanzestad, IJsseldijk 12, 8261 LK Kampen

Tijd: 9.00 uur – 16.00 uur

Datum: Zaterdag 6 november

Deelnemers: De cursist zit aan een aparte tafel met minimaal 1,5 meter afstand tot de volgende.

Prijs per persoon 150,- euro

Uitleg KVB1, rivieren, kanalen en meren

Voor het varen op rivieren, kanalen, meren en de Gouwzee  (met uitzondering van: de Westerschelde, de Oosterschelde, de Waddenzee, de Eems, de Dollard, het IJsselmeer, het IJmeer en het Markermeer).

Om in het bezit te komen van het Klein Vaarbewijs I dient u het examen KVB1 met goed gevolg te hebben afgelegd. Het Klein Vaarbewijs I geldt ook in het buitenland als International Certificate of Competence (ICC) voor inland waters.

Aanvraagformulier KVB 1 in Kampen

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Cursus

  Aanvullende informatie

  LET OP: Wanneer u uiteindelijk met 2 of meerdere personen een cursus boekt, ontvangt u 5% korting over het totaalbedrag.

  Zeilkoning is lid van VIOK, uw garantie voor kwaliteit.

  VIOK

  ICC (International Certificate of Competence)

  Wanneer u met succes het vaarbewijs examen afsluit, krijgt u van de Vamex automatisch een ICC certificaat. Het ICC certificaat (International Certificate of Competence) is een internationaal vaarbewijs uitgegeven door het ministerie van Verkeer en Waterstaat, dat inmiddels al door veel Europese landen wordt geëist. Wanneer u een motorboot of zeilboot in het buitenland wilt huren, is de kans groot dat er om een ICC certificaat wordt gevraagd. Als u een boot wilt huren is het dus altijd verstandig om voortijdig goed te informeren welke certificaten benodigd zijn.

   

  Wat zeggen onze klanten over de vaarbewijs cursussen van Zeilkoning.nl

  Joop – Eerst heb ik zelfstudie gedaan en ben voor mijn examen KVB-2 gezakt had slechts 37% van de vragen goed. Daarna een dagcursus gevolgd bij Zeilkoning en ben met 92% geslaagd

  Robin – Ik heb de cursus vaarbewijs 1 en 2 gevolgd en ben erg tevreden over de manier waarop de cursus werd aangeboden. De nadruk lag op de belangrijke onderdelen in het examen en daarnaast werden door Mark de onderdelen die op het water voorkomen en van belang zijn nog eens extra uitgelicht en toegelicht. De beide examens heb ik vervolgens met een goed resultaat afgelegd. Een aanrader dus!

  Bertrick – Bedankt voor de duidelijke uitleg bij de cursus vaarbewijs 2, echt heel veel aan gehad! Mooi dat de groep zo klein was. Inmiddels in bezit van vaarbewijs 2.

  Joris – In het najaar van 2017 heb ik een vaarbewijscursus gevolgd bij Zeilkoning.nl. Deze cursus is zeer verzorgd en Mark “cursusleider” weet een goed en duidelijk verhaal neer te zetten over de soms moeilijke onderwerpen. De lastige elementen weet hij vakkundig aan de orde te stellen en kan het een en ander ook met praktijkvoorbeelden levendig vertellen. De cursus is derhalve zeer aan te bevelen. Nu maar hopen dat ik voor het examen slaag.

  Charlotte -Vanochtend 1ste keer geslaagd voor mijn VB1! 70 uit 80 vragen goed en tevreden over resultaat. Het was moeilijker dan elke proeftoets die ik heb gemaakt. Het aandeel regelgeving was groter dan ik dacht en ze zijn zeer creatief in verwarrende verzinsels binnen het bpr. De theorielessen hebben met name door de herhaling, het richting geven aan belangrijke onderdelen binnen de leerstof en beantwoording van vragen geholpen bij het aanleren vd theorie. Wat mij erg geholpen heeft is vooraf aan de les studiestof bestuderen. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om met elkaar lessen te volgen. Ook dat helpt om stof beter te laten hangen. Ik ga nu eerst eens ‘zeilervaring’ opdoen en dan kom ik waarschijnlijk weer terug voor vb2. Ik denk dat het dan gemakkelijker aansluit. Dank je wel en graag tot ziens.

  Ronald – Omdat ik niet zo van de zelfstudie ben heb ik gekozen voor een cursus. Ik heb de deelname als zeer prettig ervaren. De zaken worden op een prettige en duidelijke manier uitlegt. Voor mij was de cursus ideaal. Ik kan het iedereen aanbevelen.

  Paul – Wij hebben zowel de cursus KVB I als KVB II gevolg bij Zeilkoning. Alles is prima geregeld en de kennisoverdracht is erg goed. Je krijgt een duidelijke uitleg van Mark. Hij heeft ruime ervaring en weet waar hij het over heeft. Mede dankzij hem de eerste keer geslaagd voor KVB I. Nu nog op voor KVB II.

  Erik – In 1 dag wordt de KVB 1 leerstof grondig doorlopen aan de hand van de “studiewijzer”. Steeds weer wordt aangegeven waarover de meeste vragen gesteld worden en hoeveel punten die waard zijn. Voor het examen heb ik de vragen herhaald en ben geslaagd met 76 van de 80 te behalen punten. Het is zonder meer een goede cursus.

  Guus – Veel opgestoken bij de cursus Klein Vaarbewijs 2 een heel duidelijke uitleg over het geheel van de cursus. Voor mij persoonlijk ging het vooral over het navigeren en dat was gelukt. Het was een leerzame dag. Mark bedankt voor de heldere uitleg.

  Heb ik een vooropleiding nodig?

  Om deze cursussen te volgen heeft u geen specifieke vooropleiding nodig. Uiteraard is het wel noodzakelijk dat u de Nederlandse taal in woord en schrift beheerst.

  Is de cursus alleen theorie of ook praktijk?

  De cursus vaarbewijzen zijn allemaal puur theoretisch. Het is bij Zeilkoning wel mogelijk om separaat ook praktijklessen te nemen om goed te kunnen varen of zeilen. Kijk daarvoor op de pagina zeilles.

  Wanneer moet je een vaarbewijs hebben?

  Wanneer de boot langer is dan 15 meter
  Wanneer de boot sneller kan varen dan 20 km per uur*

  *Ook voor een jetski heb je een vaarbewijs nodig!

  Waar en wanneer kan ik examen doen?

  Alle examens van vaarbewijzen worden afgenomen door de Vamex. Het beste kunt u dan ook de site van de Vamex kijken wanneer en waar u examen kunt doen.

  Studiewijzer vaarbewijs boeken en bijbehorende artikelen.

  Tijdens de cursus maken wij gebruik van studiewijzer boeken. Deze boeken zijn niet inbegrepen in het cursusgeld. Het is niet verplicht om het boek studiewijzer voor de cursus aan te schaffen. Echter wij weten uit ervaring dat dit de cursus en de leerstof wel makkelijker maakt, daarnaast staan er in iedere studiewijzer examen oefenvragen. Wanneer u een studiewijzer boek wilt bestellen dan kunt u deze boeken los bestellen op onze website of bij aanvang van de eerste cursusdag.