EQdog Pro Life Vest hondenzwemvest

De EQdog hondenzwemvesten zijn hier verkrijgbaar uit voorraad. Dit hondenzwemvest is gemaakt van de beste materialen en heeft een uitstekende pasvorm. Mocht u vragen hebben over dit EQdog hondenzwemvest neem dan contact op via het contactformulier.

Charlie, scheepshond van de Zeilkoning

Charlie, scheepshond van de Zeilkoning

 Hondenzwemvest voor iedere hond

Lekker zwemmen  Bijna alle honden houden van water en vinden zwemmen heerlijk. Maar zwemmen is voor een honden erg vermoeiend en helaas kunnen ze niet zelf inschatten hoe lang ze het vol kunnen houden waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Veiligheid Ook voor onze trouwe viervoeters geldt in, op en rond het water: veiligheid boven alles. Geef uw hond dus een stuk ondersteuning met een zwemvest dat speciaal ontwikkeld is voor middelgrote tot grote honden en waardoor tijdens het varen of bij andere watersportactiviteiten een stuk veiligheid gewaarborgd is. Het EQDog hondenzwemvest is uitgebreid getest en uitermate goed, veilig, dier- en gebruiksvriendelijk bevonden!

EQDog hondenzwemvest Pro Life De hight-tech Pro Life hondenzwemvesten van EQDog hebben een uitstekende pasvorm, een hoog drijfvermogen en zijn ontworpen om uw hond zo goed mogelijk te beschermen in het water tijdens het varen, zwemmen en spelen. De buitenkant is gemaakt van gelamineerd PVC en de binnenkant bevat EVA foam. Hierdoor is het gestroomlijnde ontwerp van het vest licht, volledig waterdicht en past het uw hond als een tweede huid waardoor de bewegingsvrijheid van het dier optimaal is.

De kwalitatief hoogwaardige materialen maken het vest slijt- en scheurbestendig en de vachtvriendelijke klittenbandbevestigingen en solide kliksluitingen zorgen ervoor dat het vest makkelijk aan en uit te trekken is. Brede flappen rond de buik, waarop de hond als het ware drijft, beschermen de buik en geven ondersteuning aan buik en nek. Ook zijn er diverse reflecterende elementen op het zwemvest aangebracht voor een goede zichtbaarheid. Een nylon handvat aan de bovenzijde maakt dat u uw hond snel uit het water kunt pakken en op kunt tillen.

Specificaties EQdog hondenzwemvest:

  • Uitstekende pasvorm
  • Verstelbare klittenbandsluiting
  • Aan de bovenzijde een stevig handvat, belastbaar tot 180 kg.
  • Brede buikflappen voor extra comfort en veiligheid
  • 100% Waterdicht materiaal
  • Eenvoudig te reinigen met milde zeep
  • Reflecterend voor meer veiligheid en zichtbaarheid

De volgende maten zijn leverbaar:

Maat  Nekomvang   Borstomvang   Ruglengte
XS 29 – 37 cm 47 – 61 cm 23 cm
S 39 – 50 cm 61 – 76 cm 33 cm
M 44 – 56 cm 71 – 91 cm 42 cm
L 56 – 72 cm 81 – 100 cm 48 cm

 

Kleur: geel/grijs.