Nieuwe scheepsramen?

U overweegt om uw boot te voorzien van nieuwe scheepsramen maar weet niet exact hoe dit project aan te pakken. Wij helpen u graag, vul geheel vrijblijvend het contact formulier op deze site in en wij nemen binnen 48uur contact met u op.

 

Topwindows scheepsramen

Een Topwindows scheepsraam is niet zomaar een scheepsraam. Na het plaatsen van deze unieke, gepatenteerde scheepsramen in uw boot geniet u direct van veel voordelen. Topwindows scheepsramen zijn gemaakt van een zeer hoogwaardig kunststof waardoor ze onder andere de prachtige eigenschap hebben condensvrij te zijn.

Condensvrij en minder warmte verlies.

Met het gebruik van Topwindows scheepsramen zijn alle raamprofielen geheel condensvrij. Condensvrij betekent in de praktijk dat de kussens, spullen en houten binnenbetimmering in uw boot niet meer door vocht wordt aangetast. Het kunststof zorgt er tevens voor dat het warmteverlies van binnen naar buiten drastisch vermindert.

Oude ramen verwijderen en nieuwe ramen plaatsen?

Wanneer scheepsramen vervangen moeten worden is het in de meeste gevallen noodzakelijk de oude ramen er eerst uit te halen om ze nauwkeurig te kunnen opmeten. Kiezen voor Topwindows scheepsramen maakt een dergelijke klus een heel stuk eenvoudiger. Door een speciaal ontwikkeld meetapparaat kunnen de scheepsramen in uw boot zeer nauwkeurig worden opgemeten zonder dat demontage noodzakelijk is. Deze manier van werken spaart veel tijd en heeft geen overlast, schade of eventuele lekkage tot gevolg.

Onderstaand overzicht geeft de verschillen tussen de werkzaamheden bij het plaatsen van traditionele scheepsramen en Topwindows scheepsramen goed weer.

Scheepsramen kopen?

Vul geheel vrijblijven onderstaand formulier in en wij nemen binnen 48uur contact met u op.

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Type schip

  Ligplaats schip

  Aantal ramen

  Uw bericht

  Om u een duidelijk beeld te geven van de verschillen van werkzaamheden, hebben wij hieronder een overzicht gemaakt tussen traditionele scheepsramen en Topwindwos scheepsramen.

  Omschrijving werkzaamheden Traditionele scheepsramen Topwindows scheepsramen
  Opmeten bestaande scheepsramen Oude ramen moeten eerst verwijderd worden om, per raam, een losse mal te kunnen maken Oude ramen kunnen blijven zitten. Meting vindt plaats middels uniek meetapparaat
  Nieuwe scheepsramen plaatsen Middels schroef- en/of kitverbinding Middels eenvoudig kliksysteem
  Montagetijd nieuwe scheepsramen Tijdrovende montage Snelle montage

  Glaskeuze: Er zijn 2 mogelijkheden daar waar het de glaskeuze betreft: enkele beglazing of dubbele beglazing. Natuurlijk kiest u voor een type scheepsraam dat het beste bij u en bij uw boot of schip past.

  Profielkeuze versus wanddikte scheepswand: Kiezen voor een Topwindows scheepsraamprofiel betekent dat ieder scheepsraam gemonteerd kan worden in een scheepswand met een wanddikte van 4 t/m 18 mm.

  Professionele uitstraling: Door het unieke en eenvoudige kliksysteem waarmee Topwindow scheepsramen worden gemonteerd zijn er geen schroeven of klemblokjes meer zichtbaar. De strakke lijnen en afwerking van de profielen ogen fraai en professioneel. Zo zijn vormgeving en kwaliteit mooi in balans en van absolute meerwaarde aan de uitstraling van uw boot of schip.

  Kleurkeuze glas

  Zowel de enkele als de dubbele beglazing is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren:

  – lichtgrijs (aluminiumlook)

  – antracietgrijs

  – donkerblauw (RAL 5011)

  – crème (RAL 9001)

  – zwart (RAL 9005)

  Kleurkeuze profielen

  De profielen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren:

  – lichtgrijs (aluminiumlook)

  – antracietgrijs

  – donkerblauw (RAL 5011)

  – crème (RAL 9001)

  – zwart (RAL 9005)