Marifoon cursus en examen in Zwolle

Wij geven een keer per jaar in Zwolle een marifoon cursus inclusief examen. De locatie waar de marifoon cursus wordt gegeven is Urbana aan de Wipstrikkerallee 213 in Zwolle in Zwolle.

De cursus marifoon basiscertificaat bestaat uit een avond van 19.00 uur – 22.00uur en wordt gegeven op de locatie Urbana in Zwolle. Kosten voor de cursus inclusief examen 149,- incl. BTW. 

Het examen voor het marifoon basiscertificaat wordt dezelfde avond om 21.00uur afgenomen, de kosten hiervan zijn in de cursusprijs inbegrepen.

Tijdens de cursus marifoon basiscertificaat maken wij gebruik van het boek Studiewijzer Marifonie en Marcon B. 

Wij verwachten dat u dit boek voor de cursus heeft doorgenomen zodat op de cursus dag zelf we de stof nogmaals kunnen uitleggen en u optimaal op het examen kunnen voorbereiden. Dit boek kunt u voor de cursus aanschaffen de kosten zijn 18,95 euro + 6,95 verzendkosten. Het boek kunt u op de volgende link direct bij ons bestellen: Bestel hier Studiewijzer Marifonie en Marcon B

Marifoon basiscertificaat, locatie Zwolle

Duur: 1 avond ca. 3 uur (incl. koffie/thee)

Locatie: Zwolle

Cursus: Woensdag 17 april (19.00 uur – 21.00 uur)

Examen: Woensdag 17 april (21.00 uur – 22.00 uur)

Deelnemers: bij inschrijving van meerdere personen in 1 keer krijgt u 5% korting op het totaalbedrag

Prijs per persoon: 149,- euro (prijs is incl. examengeld en BTW)

Basis certificaat Marifoon

Voor het bedienen van een marifoon hebt u een bedieningscertificaat nodig. Dit certificaat wordt uitgegeven door het Agentschap voor de Telecom. Om de dit certificaat te behalen, is het noodzakelijk om een schriftelijk examen af te leggen. Wij verzorgen zowel de cursus als het examen. De examinerende partij die is aangesteld door het Agentschap Telecom is Neptunamor.

Aanvraagformulier marifoon cursus en examen in Zwolle

Naam

E-mail

Telefoon

Cursus

Aanvullende informatie

Cursusboek Marifonie en Marcom-B

Wij gebruiken als leidraad voor de marifoon cursus het boek “Studiewijzer Marifonie / Marcom B”. Het boek is niet bij de cursusprijs inbegrepen omdat het ook niet verplicht is om het boek aan te schaffen. Wanneer u gebruik maakt van een ander boek, is dat uiteraard geen probleem. Het voordeel van onderstaand boek is wel, dat onze cursus/presentatie hierop is afgestemd en er per hoofdstuk oefenvragen staan die u op het examen ook kunt verwachten. Klik op de afbeelding om het boek direct online te bestellen.

Marifonie en Marcom B